Skip to content

  МЕЖДУНАРОДЕН ЯДРЕН ФОРУМ

  БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА - НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ

  07 – 09 юни 2023 г., в.к. “Ривиера”, Варна


  РЕГИСТРАЦИОНЕН ФОРМУЛЯР


  Български Атомен Форум ул. “Вихрен” № 10 1618 София GSM: +359 88 891 7401 GSM: +359 88 950 0399 e-mail: info@bulatom-bg.org Website: www.bulatom-bg.org
  Важно ! За правилното попълване на формата използвайте Google Chrome . Преди попълване и изпращане на настоящата регистрационна форма моля запознайте се внимателно с цялата информация за провеждане на конференцията, включена в Общата Информация за конференцията! Моля, в момента на попълване на регистрационната форма използвайте информацията за наличните свободни стаи за хотелско настаняване от приложената таблица в настоящата форма. Преди попълване и изпращане на настоящата регистрационна форма моля запознайте се внимателно с цялата информация за провеждане на конференцията, включена в Общата Информация за конференцията!
  Регистрационният формуляр се състои от две части : - Регистрация за участие в конференцията – точка I - Регистрация за ползване на хотел по време на конференцията във в.к. Ривиера – точка II

  I. Регистрационен формуляр за участие в конференцията.

  1. Лична информация.

  Име и фамилия*: Фирма и позиция*: Адрес*: Тел*: Email*:

  2. Участие в конференцията

  в секция №: Пленарна сесияСекция 1Секция 2Секция 3
  на тема:

  Забележка: Апелираме всички участници в конференцията да се регистрират за участие в конференцията до 24.05.2023 г. Регистрацията за участие след 24.05.2023г. ще се извършва по изключение.

  3. Такса правоучастие.

  Такса правоучастие (в лева) Преди 30.04.2023 След 30.04.2023
   Участник 600 650
   Член на Булатом 500 550
   Млади специалисти и студенти (до 28 години) 400 450

  Предварителното плащането на такса правоучастие е задължително и е гаранция за регистрацията на делегата. Организационният комитет не поема ангажимента за регистрация на участници без преведена такса правоучастие. Заплащането на такса правоучастие се извършва задължително авансово чрез: Платежно нареждане по банкова сметка на Булатомм в Eurobank AD: SWIFT BIC : BPBIBGSF Банкова сметка (лева) – BG47BPBI79401090927201

  ДАННИ ЗА ФАКТУРИТЕ (за такса правоучастие и за хотелско настаняване) на съответния участник:*

  Име на компанията*: ЕИК*: Адрес на регистрация*: МОЛ*:
  Сканирано копие от фактурата за такса правоучастие ще Ви бъде изпратено с e-mail, а оригинала ще Ви бъде предоставен по време на регистрацията, преди началото на конференцията. Всички разходи за направените преводи следва да бъдат за сметка на съответния участник в конференцията. По изключение заявки за участие в конференцията ще се приемат и след 24.05.2023г. За тези участници в конференцията заплащането на такса правоучастие ще става на място, като сумите ще могат да се заплатят в брой или чрез кредитни карти, които се приемат от РИВИЕРА :VISA Card, Master Card.

  4. Анулации на вече платена такса правоучастие:

  ● При изпратена по мейл със заявка за анулация преди 30.04.2023 г. се възстановява сума равна на таксата правоучастие, като от нея се удържа стойността равна на 10 % от такса правоучастие за административни разходи.
  ● При изпратен мейл със заявка за анулация до 24.05.2023 г. - се възстановява сума равна на таксата правоучастие, като от нея се удържат 50 % от такса правоучастие за административни разходи.
  ● При изпратен мейл със заявка за анулация след 24.05.2023 г. – не се възстановяват суми от такса правоучастие.
  ● Заявки за анулации ще се считат валидни, само ако са изпратени в писмена форма до Организационния комитет на конференцията по E-mail или по пощата (важи датата на изпращане на писмото от пощенското клеймо).

  5. Изложбена площ.


  В случай, че съответният участник желае да ангажира площ за представяне на фирма, моля да се обърне с конкретни параметри на искането си към Организационния комитет (необходима квадратура, наличие на маса (и) и столове, оборудване и др. (Вижте моля информацията в Общата Информация за конференцията раздел IX.)

  6. Социални мероприятия.


  Допълнителен куверт за придружаващо лице за обяд или участие в коктейла може да се заяви чрез настоящия формуляр или да се закупи от Секретариата на място. Цената на куверт е по 20.50 Евро за обяд. Цената за куверт за коктейла е 47 Евро и може да бъде платена предварително чрез банков превод или на място при регистриране на участника.
  Желая куверт за обяд (07.06.2023 г.): брой лица.
  Желая куверт за коктейл (07.06.2023 г.): брой лица.
  Желая куверт за обяд (08.06.2023 г.): брой лица.
  Желая куверт за обяд (09.06.2023 г.): брой лица.
  При положение, че съответния участник заявява допълнителни куверти за обяд и/или коктейл, съответната сума следва да бъде преведена по сметката на Булатом, заедно с такса правоучастие.

  II. Регистрационен формуляр за хотелско настаняване на участник в конференцията.

  ВК Ривиера, Варна, Златни пясъци, България
  КРАЕН СРОК ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ И ЗА ПЛАЩАНЕ КЪМ ХОТЕЛА – 24.05.2023 Г.
  Телефон за контакти към ВК Ривиера +359 52 386 706/707
  Важно! - Моля, в момента на попълване на регистрационната форма използвайте информацията за наличните свободни стаи за хотелско настаняване от приложената таблица в настоящата форма.

  Наличен контингент свободни стаи и цени.


  Дата на пристигане*:
  Дата на заминаване*:
  Брой нощи (изчислено):


  Избери хотел*:

  Избери стая*:

  Избери стая*:

  Избери стая*:


  ОБЩА СУМА ЗА НОЩУВКИ (изчислено брой нощувки * единична цена на нощувка): EUR.
  *Цената на апартаментите е на помещение. При настаняване на 1 възрастен се заплаща пълната сума.
  Настаняване: След 15.00 ч. в деня на пристигане.
  Напускане: До 12.00 ч. в деня на заминаване.

  Всички цени на хотелите са в евро за стая на ден и включват нощувка, закуска и застраховка, ползване на открит/закрит басейн в комплекса, фитнес, чадър и шезлонг на плажа или на басейна.
  Всеки гост е длъжен да спазва установения в хотела вътрешен ред!
  Предварителното плащане на хотелското настаняване е задължително и е гаранция за регистрацията на делегата, както и за настаняването му в избран от него хотел.
  Резервацията за хотелско настаняване е валидна единствено при авансово заплащане по банков път или с кредитна карта до 24.05.2023 г.
  Всеки участник следва да заплати целия си престой в избрания от него хотел предварително по банков път чрез в лева :

  Платежно нареждане по сметка на “Р И В И Е Р А” АД:
  Kей Би Си Банк (България) EAД - Варна
  BIC (SWIFT): RZBBBGSF
  IBAN: BG12RZBB 9155 1064 2559 20
  При избор за плащане с кредитна/дебитна карта следва да се попълни прикрепената към регистрационния формуляр авторизационна форма и сканирано копие да се изпрати на е-мail: info@rivierabulgaria.com

  Сканирано копие от фактурата ще Ви бъде изпратено с E-mail, а оригинала ще Ви бъде предоставен на рецепция, при настаняване в съответния хотел, от „Ривиера“ АД. За въпроси, свързани с издаването и изпращането на фактурите за хотелско настаняване чрез Е-мейл, моля да са обръщате към г-н Йон Бондар – E-мейл адрес: info@rivierabulgaria.com

  Всички разходи за направените преводи следва да бъдат за сметка на съответния участник в конференцията.

  Заплащане на хотелско настаняване на място, ще се допуска като изключение само за участниците, подали заявка за участие в конференцията след 24.05.2023 г. Плащането ще може да се прави в брой или с кредитни карти, които се приемат от РИВИЕРА: VISA Card, Master Card.

  2. Трансфер.

  Дата на пристигане: Час/мин: Номер на полет: Дестинация:

  Дата на заминаване: Час/мин*: Номер на полет*: Дестинация:

  Важно! - Цена на трансферa:
  - Автомобил – за до 3 души – в едната посока – 123 евро
  - VIP Автомобил – за до 3 души-в едната посока- 245 евро
  - Микробус – над 9 души - в едната посока – 23 евро/на човек
  Ако се заяви трансфер допълнително, неговата стойност се заплаща на рецепцията на съответния хотел във ВК Ривиера.

  3. Анулации на вече платени суми за хотелско настаняване:


  ● Анулации по резервации без неустойка могат да се извършват най-късно до 24.05.2023 г.
  ● За анулации след 24.05.2023г или непристигане се дължи неустойка в размер на 1 нощувка за всяко резервирано и анулирано или незаето помещение.


  СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА РЕЗЕРВАЦИОННИЯ ФОРМУЛЯР И СЪОТВЕТНИТЕ ПЛАЩАНИЯ ЩЕ ВИ БЪДЕ ИЗПРАТЕНО ПОТВЪРДИТЕЛНО ПИСМО